RSS

De Issuemakers zoekt stagiair(e)!

De Issuemakers is per 1 september 2013 op zoek naar een stagiair(e) Communicatie voor de organisatie van het Issuecongres 2014 (tot eind januari). Het gaat om een zogenaamde meewerkstage, die ruimte biedt voor eigen (onderzoeks-) initiatieven.

Over ons

De Issuemakers is een middelgroot communicatieadviesbureau gespecialiseerd in het agenderen van maatschappelijke issues bij samenleving, overheid en politiek. Wij zetten issues neer, zorgen dat ze aandacht krijgen en koppelen deze issues aan bedrijven, merken en organisaties, zodat die zich hiermee maatschappelijk kunnen positioneren en/of hun aanpak maatschappelijk kunnen verankeren. Onze instrumenten zijn onder meer public affairs, public relations, issuemanagement en sponsoring.

Onze aanpak
Wij brengen issues tot leven en zetten ze op de kaart. We managen de voorstelling die mensen van dit issue hebben. Een aanpak waardoor organisaties sterker komen te staan, een bredere basis krijgen en maatschappelijk verankerd worden.

Onze mensen
Wij lopen warm voor maatschappelijke onderwerpen met een sterke inhoudelijke basis. Onderwerpen die er toe doen. Waar iets over te vertellen is en waar over gediscussieerd kan worden. Issues die ons sterken in de overtuiging dat de wereld een beetje maakbaar is. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden en specialismen, zodat er voor ieder communicatieprobleem een passende oplossing gevonden wordt!

Het Issuecongres
Eén van onze eigen activiteiten is het organiseren van het Issue Congres, jaarlijks in januari. Tijdens het Issue Congres bieden wij relaties, opdrachtgevers en overige genodigden inzicht hoe organisaties en bedrijven een onderwerp op de maatschappelijke en politieke agenda kunnen krijgen. Een middag met interessante sprekers, vol inspiratie en concrete tips. Tijdens deze middag wordt ook jaarlijks de Issue Award uitgereikt aan een organisatie of persoon die zijn of haar Issue op een originele manier op de kaart heeft gezet.

Het Issue Congres en de Issue Award wordt in 2014 voor de vijfde keer georganiseerd.

stagiairgezocht

Over jou

Je bent een zeer zelfstandige, initiatiefrijke, communicatief sterke, hands-on student (m/v), studierichting bij voorkeur  Communicatie (HBO of WO) in de eindfase van je Bachelor/Master. Je taken tijdens de stage zijn onder meer:

  • Mede opstellen programma
  • Coördinatie genomineerden Issue Award
  • Coördinatie logistiek Issuecongres en uitreiking Issue Award
  • Communicatie met sprekers, genodigden en media
  • Meedraaien op ons kantoor met daarbij voorkomende werkzaamheden

Praktisch

  • Stage van 1 september 2013 tot eind januari 2014
  • Full time
  • Stagevergoeding: ja
  • Inspirerende werkomgeving met 20 leuke collega’s nabij Amsterdam

Voor meer informatie of sollicitatie, stuur een mail (met korte motivatiebrief plus CV) naar Diane van Hesteren, diane@issuemakers.nl.