16 februari 2018

De Issuemakers zoekt adviseurs met bureau-ervaring die maatschappelijke impact willen maken

Communicatie- en PR-adviseurs met bureauervaring opgelet: De Issuemakers zoekt meerdere collega’s!

In de afgelopen tien jaar is ons bureau uitgegroeid tot hét communicatieadviesbureau dat organisaties adviseert die maatschappelijke impact hebben of dat willen maken. Om ook de komende tijd te blijven groeien, is De Issuemakers op zoek naar communicatietalenten om het team te komen versterken.

Lees op de pagina Werken bij De Issuemakers alles over de openstaande vacatures.

We hebben bij De Issuemakers altijd ruimte voor talentvolle stagiairs.  We zijn dan ook per direct op zoek naar WO-studenten die ons bureau willen versterken. Bezoek bovenstaande pagina voor meer informatie.

Deel dit nieuwsbericht