skip to Main Content

In samenwerking met Logeion en Videonieuwsbericht organiseren wij een online benefietsessie voor Giro555.

De oorlog in Oekraine is boven alles rampzalig voor slachtoffers, familieleden en iedereen die rechtstreeks getroffen wordt. Echter ook indirect zien we inmiddels de brede impact. Hoe ga je als organisatie om met banden die je wellicht met Rusland hebt? Wat en hoe communiceer je wel en niet? Wat doe je als je rechtstreeks betrokken bent, bij hulpverlening, vervoer of anderszins?

De oorlog in Oekraïne raakt ons allen. Als mens maar ook als communicatieprofessional. Bedrijven die Rusland verlaten, te maken krijgen met tekorten, de stroom aan vluchtelingen vervoeren of hier in Nederland opvangen: veel verschillende aspecten van hoe we hier in Nederland te maken krijgen met de gevolgen van de oorlog. Reden om met een viertal vakgenoten te praten over soms ingewikkelde keuzes die hun organisaties moeten maken.

We gaan online in gesprek met de volgende sprekers:
• Jacco van der Tak, Directeur Communicatie en Corporate Affairs bij NS
• Hans van Bochove, Head of Public Policy Center, The Coca Cola Company Europe
• Caroline Emmen, Directeur-secretaris van Het Comité van Graanhandelaren
• Ingrid Pouw, Manager Communicatie en Fondsenwerving a.i. bij VluchtelingenWerk Nederland

Deelnemers aan de bijeenkomst betalen € 55,- voor deelname. De gehele opbrengst wordt overgemaakt naar Giro555. Uiteraard kunnen deelnemers hun bijdrage voor deze benefietsessie verhogen door meer kaartjes te kopen.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp en wil je bijdragen aan Giro555, koop dan een ticket en neem deel aan de bijeenkomst.

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Back To Top