Issuecongres – de jubileumeditie

Voor De Issuemakers is 2018 een bijzonder én belangrijk jaar: ons bureau bestaat namelijk 10 jaar.
De kick-off van ons jubileumjaar vierden wij donderdag 25 januari in een volle zaal van de Balie in Amsterdam met ons Issuecongres.

Programma

Entrepreneur, trendwatcher en inspirator Christian Kromme beet het spits af als keynote speaker en gaf ons zijn visie op de toekomst en nam ons mee in de exponentieel veranderende wereld waarin wij leven. Vervolgens reikten we voor de negende keer de Issue Award 2018 uit. De prijs gaat naar de persoon of organisatie die een onderwerp bij zowel politiek als samenleving het best heeft weten te agenderen. Dit jaar mochten de heren achter PO in Actie de prijs mee naar huis nemen. Na dit feestelijke moment gaf sociaalwetenschapper Linda Duits een lezing over het issue van het jaar 2017 #metoo. Je kunt haar lezing hier terugvinden.
Voordat we de champagne ontkurkten werd last but not least vol trots het boek Issuedenken: Echte bazen maken impact gepresenteerd. Met het boek Issuedenken delen oprichters en managing partners van de Issuemakers Mayke en Sybrig van Keep hun jarenlange kennis en ervaring rond het agenderen van issues en het maken van impact.

Wij als Issuemakers kijken terug op een zeer geslaagde middag en danken iedereen voor zijn of haar komst.

Bekijk onze aftermovie:

Image
Image
Image

Kijk voor de overige foto’s hier