Jubileum De Issuemakers

De Issuemakers bestaat 10 jaar en dit gaan we vieren op donderdag 25 januari vanaf 15:30 uur in de Balie in Amsterdam. We presenteren deze middag met trots ons boek ‘Issuedenken – Echte bazen maken impact’ geschreven door Sybrig en Mayke van Keep. Ook zal traditiegetrouw de Issue Award worden uitgereikt en staan we stil bij het belangrijkste issue van dit jaar.

Programma

15:30 Ontvangst
16:00 Christian Kromme
Entrepreneur, trendwatcher en inspirator Christian Kromme is als keynote speaker te gast op ons issuecongres. Christian zal ons tijdens zijn presentatie alles vertellen over uiteenlopende trends en voorbeelden geven over de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een massale macht verschuiving richting de consument.
17:00 Uitreiking Issue Award
De issues: ‘Gender neutrale kinderkleding’ van de Hema, het ‘Manifest voor een eerlijk salaris en minder werkdruk’ van de PO in Actie en het ‘Referendum over de Sleepwet’ van de vijf studenten van de UvA zijn genomineerd voor de jaarlijkse communicatieprijs.
17:15 Linda Duits
Sociaal wetenschapper Linda Duits is gespecialiseerd in cultuur en is geïnteresseerd in de wisselwerking tussen media, betekenis en identiteit. Tijdens ons issuecongres komt zij vertellen over het issue van het jaar: #metoo. Hoe komt het dat dit issue op de agenda is gekomen en waarom nu?
17:45 Boekpresentatie: Issuedenken – Echte bazen maken impact door Mayke en Sybrig van Keep
Voor alle organisaties die hun reputatie willen verstevigen, innovaties willen stimuleren en hun maatschappelijke zichtbaarheid en sympathie willen vergroten. Issues zijn onderwerpen die beroeren, verbinden en om actie vragen.
18:00 Borrel

Issue Award

De traditie van afgelopen jaren voortzettend, wordt ook dit jaar de jaarlijkse Issue Award uitgereikt. Deze wordt uitgereikt aan een organisatie of initiatief dat succesvol aandacht heeft gevraag voor een maatschappelijk issue. De jury bestaat dit jaar uit Frits Wester, Marjan Olfers, Reint Jan Renes, Sigrid Verweij, Kemal Rijken en Liesbeth Breeveld.

Aanmelding Issuecongres, de jubileumeditie

Vul hieronder uw gegevens in om aanwezig te kunnen zijn tijdens de jubileumeditie van het Issuecongres op donderdag 25 januari in de Balie in Amsterdam. Aanmelden is kosteloos voor opdrachtgevers en relaties van De Issuemakers.

Voor vragen over het evenement, ons nieuwe boek of de Issue Award, neem contact op met Diane van Hesteren.

Aanmelding Jubileumevenement