Netwerk

Bij De Issuemakers geloven we in het bundelen van krachten en het onderhouden van een breed netwerk. Daarom werken we regelmatig samen met diverse partners, om zo de beste kwaliteit voor onze opdrachtgevers te realiseren.

In Nederland zijn we aangesloten bij de VPRA, de brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus. Sinds 2012 voeren we het VPRA-kwaliteitskeurmerk.

Over de grens werken we samen met APCO Worldwide, een van origine Amerikaans PA/PR-bureau met wereldwijd meer dan dertig vestigingen. Daarnaast werken we in België samen met het inspirerende Vlaamse PR-bureau BePublic.

In het verleden hebben we PR verzorgd voor diverse campagnes van SIRE, waardoor we een divers netwerk hebben binnen de creatieve- en reclamesector. Sinds een aantal jaar maken we als structurele partner deel uit van het netwerk van De Nationale Denktank.

We werken samen met diverse associate partners die ons op frequente basis van advies voorzien. Tot deze partners behoren Henk Kraima (strategisch adviseur culturele sector, voormalig directeur stichting CPNB), Mark Rosbergen (Content Marketeer bij Nieuwe Bomen) en Joery Bruijntjes (IT-specialist bij Sparkly Media).

apcoworldwide BePublic sire Nationale Denktank tumb logo_nieuwebomen  sparkly

 

De Issuemakers maakt gebruik van verschillende leveranciers van media en content. Dit zijn onder meer ANP360, Media Info Groep, Finchline Social Media Monitoring, CRTR Contentcuratie en De Perslijst.

ANP360 MIG finchline crtr perslijst

 

 

 

 

Comments are closed.