skip to Main Content

Bio

Fleur van Tiggelen begon in 2019 als assistent bij Issuemakers. Dit deed zij naast haar studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, waarbij zij zich specialiseerde in Klinische Psychologie. In 2021 haalde zij haar diploma, nadat zij voor haar Bachelorscriptie onderzoek deed naar de invloed van internaliserende en interpersoonlijke factoren op de ontwikkeling van een band tussen patiënt en therapeut bij mensen met een Borderline persoonlijkheidsstoornis.

Eind mei 2021 verruilde Fleur haar werk bij Issuemakers voor een baan als groepsbegeleider op de High Intensive Care voor psychiatrie bij GGZ inGeest. Na een aantal leerzame maanden in het klinische veld, keerde zij terug bij Issuemakers om een traineeship te volgen.

Fleur houdt zich bezig met de organisatie van de Issue Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt op het Issuecongres. Daarnaast is zij werkzaam voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van mediamonitoring en schrijft zij blogs en artikelen voor de (sociale) media kanalen van het bureau.

Back To Top