Doorgaan naar artikel

Ons werk

Het team van Issuemakers bestaat uit mensen met diverse achtergronden en expertises en een gedeelde voorliefde voor ontwikkelingen in de samenleving en maatschappelijke impact. Wij monitoren, managen en maken issues voor onze opdrachtgevers.

In onze integrale aanpak combineren wij inzichten uit o.a. communicatiewetenschappen, bestuurskunde, taal- en letterkunde, psychologie en andere kennisgebieden. En in de uitvoering van ons werk combineren we vervolgens met plezier instrumenten als pr, marketing, public affairs, stakeholder management, media aanpak en crisiscommunicatie.

Onze expertise

Eigen activiteiten

Issuecongres

Elk jaar organiseren wij een issuecongres, rondom een relevant en actueel thema. Inspirerende, sprekers, debat en goede gesprekken en een gezellige netwerkborrel aan het eind. Ben jij er volgend jaar ook bij?

Meer over …

Issue Award

Er zijn veel dappere mensen die zich op gepassioneerde wijze inzetten voor een bepaald issue. Jaarlijks zetten wij enkele van hen in de spotlights, tijdens de uitreiking van de Issue award!

Meer over …

Issuekalender

Wil je meer impact hebben door aan te sluiten bij reeds bestaande themadagen/-weken? Of wil je verkennen welke moment het beste past om jouw issue te presenteren?
Gebruik onze Issuekalender!
(En bel ons als we jou hierbij kunnen helpen!)

Meer over …

Boek Issuedenken

Een stevig eigen gedachtegoed verdient een eigen boek! Mayke van Keep en Sybrig van Keep schreven ‘Issuedenken’en dat boek kunt u
hier bestellen!

Meer over …

Issuelezing

Sinds 2021 organiseren wij elke januari een issuelezing, waarbij we een interessante spreker uitnodigen om diens visie te delen op een issue.

Meer over …
Terug naar boven