Doorgaan naar artikel

Eigen activiteiten

Gezellige Netwerkborrel

Elk jaar organiseren wij een issuecongres, rondom een relevant en actueel thema. Inspirerende, sprekers, debat en goede gesprekken en een gezellige netwerkborrel aan het eind. Ben jij er volgend jaar ook bij?

Meer over …

De Spotlights

Er zijn veel dappere mensen die zich op gepassioneerde wijze inzetten voor een bepaald issue. Jaarlijks zetten wij enkele van hen in de spotlights, tijdens de uitreiking van de Issue award!

Meer over …

Meer Impact

Wil je meer impact hebben door aan te sluiten bij reeds bestaande themadagen/-weken? Of wil je verkennen welke moment het beste past om jouw issue te presenteren? Gebruik onze Issuekalender! (En bel ons als we jou hierbij kunnen helpen!)

Meer over …

Online Ruimte

Tijdens de covid-19 pandemie verplaatste ons congres zich naar de online ruimte. Dit beviel destijds zo goed, dat we de issuelezing erin hebben gehouden.

Meer over …

Huidige Trends

Elke zes weken versturen wij een nieuwsbrief, met daarin onder andere de huidige trends, recente blogs, lees- en luistertips, en geven we een leuk kijkje achter de schermen. Wil jij deze ook ontvangen? Meld je dan snel aan!

Meer over …

Eigen Gedachtegoed

Een stevig eigen gedachtegoed verdient een eigen boek! Mayke van Keep en Sybrig van Keep schreven “Issuedenken” en dat boek kunt u hier bestellen!

Meer over …
Terug naar boven