skip to Main Content

Werken bij Issuemakers

Issuemakers is hét communicatieadviesbureau dat organisaties adviseert die maatschappelijke impact hebben of willen maken. Issues die in de samenleving én politiek spelen, vormen hierbij het uitgangspunt. Voor ons diverse palet aan opdrachtgevers proberen we deze issues niet als bedreiging te zien, maar als kans. Om ook de komende tijd te blijven groeien, is Issuemakers op zoek naar één of meerdere communicatietalenten om het team te komen versterken.

Issuemakers zoekt een stagiair(e) communicatie

Volg jij het nieuws non-stop? Weet je wat er in Den Haag speelt én ben je op de hoogte van de laatste campagnes? Word jij enthousiast van organisaties en bedrijven die zich inzetten voor de maatschappij? Ja? Dan zoeken we jou! Als stagiair word je vast onderdeel van ons team en krijg je alle kansen om op onze klanten te werken.

Wij zoeken een enthousiaste, maatschappelijk gedreven en zelfstandig werkende stagiair(e) die ons kan ondersteunen met diverse communicatie werkzaamheden. Het betreft een meewerkstage waarbij je flink de handen uit de mouwen mag steken. We zouden het fijn vinden als je minimaal 4 maanden kunt blijven en bij voorkeur fulltime. Startdatum en duur van de stage in overleg. In coronatijd wordt de stage vanuit huis gelopen.

Wat ga je bij ons doen?

Inhoudelijke dossiers (mede) samenstellen voor verschillende opdrachtgevers
Onder begeleiding opstellen van (pers-) teksten
Monitoren van diverse media voor opdrachtgevers
Algehele ondersteuning van de accountteams
Overige uitvoerende werkzaamheden die voorkomen op een communicatieadviesbureau

We zijn op zoek naar iemand die:

  • Maatschappelijk gedreven is
  • Goed kan organiseren
  • Goede beheersing heeft van het Nederlands in woord en geschrift
  • Communicatief en sociaal is
  • Gedreven, nieuwsgierig en inventief is
  • Proactief en ondernemend is
  • Kennis heeft van social media
  • Affiniteit heeft met communicatie, media en politiek
  • Een WO opleiding volgt (bachelor of master)

Herken jij jezelf in een van bovenstaande omschrijvingen en lijkt het je leuk om ons team te ondersteunen? Stuur dan een motivatiebrief inclusief cv naar vacature@issuemakers.nl, t.a.v. Susanne Peters. De stagevergoeding is marktconform. Mocht je nog vragen hebben, bel dan even met Desiree Kemme op 020-3455088.

Wie zijn Issuemakers?

Issuemakers is een communicatieadviesbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt die maatschappelijke impact hebben of willen maken. Wij doen dit door maatschappelijke en politieke issues te monitoren, te managen en te maken. Issues op gebied van zorg, maatschappelijke ontwikkelingen, onderwijs, gezondheid, digitalisering, mediawijsheid, stereotypering, opvoeding, inclusiviteit etc. Voor ons zijn ontwikkelingen in samenleving en politiek een belangrijk uitgangspunt om de maatschappelijke of politieke positie of reputatie van onze opdrachtgever te versterken. Issues bieden organisaties de kans om hun organisatie maatschappelijk te positioneren, mensen aan zich te binden en, wanneer de situatie daar om vraagt, voor de troepen uit te lopen. Wij beschikken over goede voelsprieten voor ontwikkelingen in de samenleving en politiek en schromen niet om onconventionele oplossingen voor te stellen.

Wij gaan voor een divers team aan Issuemakers, want diversiteit zorgt voor meer perspectieven. Dat maakt onze adviezen sterker en zorgt voor verdieping in het samenwerken. Een diverse werkvloer is ook een betere afspiegeling van onze samenleving. Bij gelijke capaciteiten gaat onze keuze dan ook naar een persoon die bijdraagt aan de diversiteit (op het gebied van etniciteit, mentaliteit, ideeën, cultuur, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, religie, etc.) van onze organisatie. We erkennen dat ons bureau op dit moment een overwegend homogene bezetting heeft; we willen dat graag veranderen. 

Deel dit nieuwsbericht

Back To Top