Doorgaan naar artikel

Bio

Sybrig richtte samen met Mayke van Keep, na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in politiek en public affairs, in 2007 Issuemakers op. Naast managing partner is zij vooral actief op het gebied van issuemanagement, strategie, public affairs, politieke agendering, reputatiemanagement en stakeholdermanagement.

Sybrig staat bekend om haar inhoudelijke gedrevenheid, sterke analytisch vermogen, vergaande nieuwsgierigheid en grote actuele kennis. Ze weet hoe overheid, politiek en bedrijfsleven beleid maken en wanneer je hen het beste kunt benaderen en betrekken. Binnen haar werk is Sybrig voortdurend gericht op waar het écht om gaat en is ze steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Samen met Mayke schreef ze het boek ‘Issuedenken, Echte bazen maken impact’ over maatschappelijke issues, issuemanagement en issues zelf op de politieke en maatschappelijke agenda zetten. Met vier anderen schreef ze vervolgens het boek ‘Public Affairs in maatschappelijk perspectief’. Belangenbehartiging richt zich steeds minder op de politiek en steeds vaker op stakeholders in de maatschappij rondom issues.

In 2017 heeft zij samen met Mayke een plek verworven op de prestigieuze TheNextWomen100 lijst, een overzicht van vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is Sybrig lid van de gemeenteraad in Ouder-Amstel, aangesloten bij de Worldconnectors en betrokken bij het vrouwennetwerk van VNO-NCW.

Terug naar boven