Doorgaan naar artikel

Jaarlijks organiseren wij in januari het Issuecongres waarbij we een maatschappelijk onderwerp centraal stellen. Op het Issuecongres dat op 25 januari a.s. ’s middags wordt gehouden in De Balie in Amsterdam, gaat het over ‘Kansen krijgen en verantwoordelijkheid nemen’.

Het bouwt voort op het thema Kansengelijkheid. Dit willen wij bekijken vanuit het perspectief van mensen die wel kansen hebben gekregen of gepakt. Met deze kansen hebben zij invloed en macht gekregen om zaken te veranderen. Deze bevoorrechte positie kan op twee manieren worden gebruikt; voor eigen gewin of voor de samenleving aan wie ze het succes deels te danken hebben. Zorgen ze ervoor dat ook anderen kansen krijgen en/of dat de samenleving beter wordt. Dat de organisatie waar ze voor werken, bestaansrecht heeft en hun eigen verantwoordelijkheid neemt. Of die zich inzetten voor een issue al te lang voortwoekert en opgelost dient te worden.

Op deze, en nog veel meer vragen, wordt op het Issuecongres antwoord gegeven. Scoor hier je gratis ticket en tot 25 januari!

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven