Doorgaan naar artikel

Publiciteit rondom lancering Invest-NL

Op 16 januari vond in de Westergasfabriek in Amsterdam in aanwezigheid van ministers Wopke Hoekstra (Financiën) en Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) de lancering van Invest-NL plaats. Invest-NL gaat als private onderneming, onder leiding van Wouter Bos, ondernemingen financieren die Nederland duurzamer en innovatiever maken. Met een aandelenkapitaal van 1,7 miljard euro ligt de focus van Invest-NL bij de start op de energietransitie en op innovatieve snelgroeiende bedrijven (scale-ups).

De Issuemakers ondersteunden Invest-NL bij de persaanpak (benadering, persbericht), persbegeleiding, livegang van de website en webcare op social media.

“Wouter Bos mocht donderdag met veel gratis publiciteit zijn nieuwe energietransitie fonds Invest-NL lanceren.” schrijft de Volkskrant de dag na de lancering.

De dag begon met een interview in De Financiële Telegraaf en op NOS Radio 1 journaal. Daarna volgde een interview in NRC en waren er artikelen van onder andere Volkskrant,NU.nl, NOS, Het Financiële Dagblad en een interview op BNR Nieuwsradio. Er waren veel media aanwezig bij de bijeenkomst. Een mooie start!

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven