Doorgaan naar artikel

Masterclass Issuesmanagement en Communicatie

Met trots kondigt De Issuemakers de eerste reeks Masterclasses Issuesmanagement en Communicatie voor professionals in samenwerking met de UvA Academy aan die in het najaar van 2020 start.

De afgelopen maanden is er door de Issuemakers samen met Dr. Piet Verhoeven, Dr. Jeroen Jonkman en Dr. Sandra Jacobs van de UvA gewerkt aan de ontwikkeling van deze postacademische masterclass voor de communicatieprofessional die binnen zijn of haar organisatie (mede)verantwoordelijk is voor issues- en communicatiemanagement. In zeven bijeenkomsten krijg je een theoretische verdieping op het gebied van issues en de rol die corporate communicatie, de media en het publiek hierin kunnen spelen en beschik je over concrete handvatten voor het managen van issues binnen jouw organisatie. Verschillende UvA-docenten en ervaren professionals uit het bedrijfsleven zullen onderdelen van deze masterclasses geven.

Wanneer je meer strategisch wilt omgaan met issuemanagement binnen je organisatie, gebruik wilt maken van de kansen en crisissen wilt voorkomen kijk dan hier voor meer informatie, de brochure of direct aanmelden.

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven