Doorgaan naar artikel

Platform Issuemanagers

Het Platform Issuemanagers is het  eerste Nederlandse platform voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor het managen van issues. Het Platform Issuemanagers biedt deze issuemanagers de kans om elkaar te leren kennen en ervaringen en kennis met elkaar te delen. Onder de deelnemers zijn bedrijven als Rabobank, Jumbo en het College voor de Rechten van de Mens. 

Ondanks dat steeds meer organisaties het belang van issuemanagement inzien, blijft het een vrij jong vakgebied. Er valt winst te behalen in het professionaliseren van het vak en het verfijnen van de aanpak in de dagelijkse praktijk. Dit is de reden dat Issuemakers het platform op heeft gericht. Het Platform Issuemanagers komt eens per kwartaal bijeen en staat in het teken van het uitwisselen van kennis, het professionaliseren van het vakgebied en het delen van best practices.

De oprichting van het Platform Issuemanagers toont aan dat issuemanagement langzamerhand volwassen aan het worden is. Er is een steeds groter bewustzijn dat organisaties er niet alleen voor staan, maar juist samen met de buitenwereld problemen aan kunnen pakken. Het Platform Issuemanagers is een goede stap in deze richting.

Aanmelden en meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mayke van Keep.
 
Het Platform Issuemanagers is een initiatief van communicatieadviesbureau Issuemakers, Ferdinand Helmann van Omnicom PR Group en Hoogleraar public affairs Arco Timmermans.

Terug naar boven