Doorgaan naar artikel

Bio

Bart werkt sinds 2017 bij Issuemakers. Hij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeerde hij af op de onderwerpen belangenbehartiging’ en ‘integer besturen 

Na zijn afstuderen was Bart werkzaam als beleidsmedewerker bij studentenvakbond JOB, waar hij het onderwijsveld goed heeft leren kennen. Bij JOB behartigde hij de belangen van 500.000 mbo-studenten.  Zowel richting de media, de overheid, als politiek.   

Bij Issuemakers houdt Bart zich het liefst bezig met het analyseren van maatschappelijke vraagstukken en strategiebepaling die leiden tot maatschappelijke impact. Met nieuwsgierigheid volgt hij voor zijn opdrachtgevers de nieuwste ontwikkelingen in politiek, media en maatschappij.  

Als Issuemaker houdt Bart zich naast Public Affairs ook bezig Issue-IntelligenceVoor opdrachtgevers brengt hij de buitenwereld naar binnen door relevante ontwikkelingen in media, politiek en beleid in kaart te brengen. Bart is actief voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Rabobank, de gemeente Amsterdam en WOMEN Inc.   

(hij/hem/zijn)

Terug naar boven