Doorgaan naar artikel

Bio

Judith is in januari 2021 als trainee bij Issuemakers begonnen en werkt sinds augustus 2021 als adviseur. Voordat ze trainee werd, heeft ze de bachelor Communicatiewetenschap en de master Politieke Communicatie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar bachelor heeft ze een minor Public Relations & Marketing gevolgd aan de University of Melbourne. Haar masterscriptie ging over de effecten van media berichtgeving over COVID-19 op het politieke vertrouwen.

Binnen Issuemakers is Judith werkzaam voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van mediamonitoring, public relations en public affairs.

Voor welk issue zet deze issuemaker zich regelmatig in?
Judith zet zich via de organisatie Fairspace vrijwillig in voor een veiligere openbare ruimte. Door op de achtergrond mee te denken over de communicatie en door het geven van trainingen aan verschillende bedrijven, organisaties en overheden, hoopt ze samen een inclusieve samenleving te creëren waarin iedereen ongeacht geslacht, ras, gender of uiting van gender, zich veilig voelt in de openbare ruimte.

(zij/haar)

Terug naar boven