Doorgaan naar artikel

In onze nieuwe interview serie “Hoe is het nu met – oud medewerkers” spreken wij oud medewerkers over hun tijd bij Issuemakers. Ook zijn we benieuwd naar hun huidige werkveld of -plek en hoe ze de inzichten verworven bij Issuemakers daar kunnen toepassen. Deze editie spreken we Diane van Hesteren, die momenteel bij Stiching CliniClowns werkzaam is.

Welke periode heb je bij Issuemakers gewerkt?

Vanaf de oprichting tot aan juli 2020 heb ik bij Issuemakers gewerkt. Daarvoor werkte ik al bij Mayke die toen nog Van Keep & Partners runde.

Waar werk je nu?

Sinds vorig jaar augustus werk ik als relatiemanager zakelijke markt bij Stichting CliniClowns. Met creativiteit, improvisatiespel en humor zorgen CliniClowns ervoor dat kwetsbare kinderen en mensen met dementie zich emotioneel sterker voelen.

Je vindt de clowns bijvoorbeeld op de prikpoli in het ziekenhuis om stress en angst voorafgaand aan een behandeling weg te nemen en een arts meer ruimte te geven voor zijn werk. Cliniclowns zou het liefst alle kinderen in moeilijke situaties en mensen met dementie afleiding en plezier bieden, en dat kost geld. Bedrijven die samenwerkingen met ons aangaan maken het onder andere mogelijk dat de clowns hun werk kunnen doen.

Wat heb je geleerd bij Issuemakers waar je nu nog steeds veel aan hebt?

Te veel om op te noemen: Denken in kansen en mogelijkheden, met de meest uiteenlopende doelgroepen communiceren, de juiste haakjes zoeken bij complexe vraagstukken, creativiteit toepassen in het proces waardoor nieuwe inzichten tot stand komen en ga zo maar door. Mayke en Sybrig stimuleren hun medewerkers om zicht te blijven ontwikkelen, je bent nooit uitgeleerd.

“Ontzettend bijzonder hoe er door de jaren heen altijd zo’n goede sfeer was binnen het team”

Wat mis je het meeste aan je periode bij Issuemakers?

Het hechte team van maatschappelijk betrokken, enthousiaste, slimme en sociale leuke mensen! Ontzettend bijzonder hoe er door de jaren heen altijd zo’n goede sfeer was binnen het team. Dat is toch wel het fijne aan werken bij Issuemakers!

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven