Doorgaan naar artikel

In onze nieuwe interview serie “Hoe is het nu met – oud medewerkers” spreken wij onder andere oud stagiaires over hun tijd bij Issuemakers. Ook zijn we benieuwd naar hun huidige werkveld of -plek en hoe ze de inzichten verworven bij Issuemakers daar kunnen toepassen. Deze editie spreken we Noor Broeders, die momenteel bij Accenture werkt.

Welke periode heb je bij Issuemakers gewerkt?
Ik heb in 2020 van april t/m juli stage gelopen bij Issuemakers. Dit waren de allereerste maanden van de lockdown dus het was nogal een gekke tijd om te starten bij een nieuwe organisatie maar ik heb me desondanks altijd heel erg welkom gevoeld tijdens mijn stage. Ook heb ik tijdens die maanden gelukkig toch veel collega’s in real life kunnen ontmoeten en ontzettend veel kunnen leren.  

Waar werk je nu?
Ik heb net mijn stage bij de Health & Public Services afdeling van Accenture afgerond, ga nu even heel lekker vakantie vieren en start per 1 oktober als strategie & consulting analist bij dit bedrijf.

Wat heb je geleerd bij Issuemakers waar je nu nog steeds veel aan hebt?
Het uitvoeren van stakeholder analyses binnen allerlei verschillende industrieën, het bijwonen van creatieve brainstormsessies maar vooral ook het vertalen van complexe issues en vraagstukken naar behapbare en begrijpbare onderdelen.

“Ik mis de uitgebreide discussies over het laatste nieuws het meeste”

Wat mis je het meeste aan je periode bij Issuemakers?
De uitgebreide discussies over het laatste nieuws tijdens de morning stand-ups en de altijd gezellige – maar vooral ook –  leerzame belletjes met Mayke en Sybrig over onze verschillende toekomstplannen.  

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven