Doorgaan naar artikel

1 februari: Issuelezing met David van Reybrouck

Op 1 februari is het zo ver: De Issuelezing van 2022 met cultuurhistoricus en schrijver David van Reybrouck als spreker!

Door Corona was het dit jaar opnieuw niet mogelijk om het Issuecongres live te organiseren, waardoor we hebben besloten om een online Issuelezing te houden in samenwerking met Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Tijdens de lezing zal David zijn gedachten met ons delen over het nieuwe kolonialisme. Eerder schreef hij de boeken ‘Tegen Verkiezingen’, ‘Congo’ en ‘Revolusi’. Na deze boeken over kolonialisme uit het verleden richt hij zich nu op het kolonialisme van de toekomst.

De Issuelezing 2022 wordt gehouden op dinsdag 1 februari van 16.00 tot 17.30. Daarnaast wordt ook de jaarlijkse Issue Award uitgereikt aan de persoon of organisatie die het afgelopen jaar het best geslaagd is een issue op de kaart te zetten. Wie volgt het Damprotest van Black Lives Matter op? Je kan je aanmelden voor de lezing via de website van Logeion: https://lnkd.in/eAXFr6wC, of door ons een mailtje te sturen op .

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven