Doorgaan naar artikel

Partner Nationale Denktank

Stichting de Nationale DenkTank is opgericht in 2006 om een brug te slaan tussen de overheid, de wetenschap, het bedrijfsleven en de filantropie – met als doel de Nederlandse samenleving met vernieuwende ideeën vooruit te helpen. Ieder jaar gaan twintig jonge academici vanuit verschillende studieachtergronden een maatschappelijk probleem te lijf in een Nationale DenkTank.

De Issuemakers is al jaren structureel partner van de Nationale Denktank. Dit houdt in dat wij ons belangeloos inzetten om iedere editie – of deze nu gaat over de toekomst van de zorg, de duurzaamheid van de voedselketen of de organisatie van het onderwijs – een groot succes te maken. 

Aanpak
Stichting De Nationale Denktank en haar jaarlijkse deelnemers willen impact maken. Wij ondersteunen de denktankers om hun impact te vergroten door het geven van (media-)trainingen en strategisch advies. Daarnaast adviseren we de Stichting over structureel issuemaken en hebben van impact. 

Resultaten
Jaarlijks is er veel media-aandacht in landelijke-, regionale-, vak– en universiteitsmedia (o.a. FD, NOS JournaalVolkskrant, NRC, BNR, RTL NieuwsTrouw, Radio 1). Artikelen over de Nationale Denktank, de denktankers, de oplossingen, de analyses, opinies.

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven