Doorgaan naar artikel

Bio

Mayke richtte in 2008 samen met Sybrig van Keep Issuemakers op. Ze kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van communicatie-advies. Naast managing partner is zij vooral actief op het gebied van advisering rondom crisiscommunicatie, het agenderen van maatschappelijke issues, maatschappelijke positioneren van organisaties,  stakeholdermanagement en persbenadering.

Mayke staat bekend om haar creativiteit, haar sterk analytisch vermogen, onverwoestbare energie en positieve insteek. Ze beschikt over een groot netwerk en brengt mensen graag met elkaar in contact. Binnen haar werk blijft ze voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen.

Voor welk issue zet deze Issuemaker zich regelmatig in?

In het verleden heeft zij samen met Sybrig een plek verworven op de prestigieuze TheNextWomen100–lijst, een overzicht van vrouwelijke ondernemers die groot denken, risico’s durven nemen en die rolmodellen willen zijn voor de volgende generatie van ambitieuze ondernemende vrouwen. Daarnaast is Mayke actief voor de Entrepreneurs Organization Nederland, de Nationale Denktank, SIRE, MVO Nederland en als toezichthouder bij een aantal start-ups.

(zij/haar)

Terug naar boven