skip to Main Content

Bio

Mayke richtte in 2007 samen met Sybrig van Keep Issuemakers op. Ze kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van communicatie-advies. Naast managing partner is zij vooral actief op het gebied van issues op de kaart zetten, maatschappelijke agendering, maatschappelijke positionering, stakeholdermanagement, persbenadering en crisiscommunicatie. 

Mayke staat bekend om haar creativiteit, haar sterk analytisch vermogen, onverwoestbare energie en positieve insteek. Ze beschikt over een groot netwerk en brengt mensen graag met elkaar in contact. Binnen haar werk blijft ze voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen. 

In 2017 en 2018 heeft zij samen met Sybrig een plek verworven op de prestigieuze TheNextWomen100lijst, een overzicht van vrouwelijke ondernemers die groot denken, risico’s durven nemen en die rolmodellen willen zijn voor de volgende generatie van ambitieuze ondernemende vrouwen. Daarnaast is Mayke actief voor de Entrepreneurs Organization Nederland, de Nationale Denktank en SIRE. 

(zij/haar)

Back To Top