Doorgaan naar artikel

De Issuemakers aan de slag voor Transdev Nederland

Sinds februari werken wij voor Transdev Nederland. We ondersteunen de afdeling Corporate Communicatie van het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, dat op de Nederlandse markt met bekende merknamen als Connexxion en Hermes actief is. Tevens ondersteunen we Transdev bij de ontwikkeling en uitvoering van communicatiestrategieën voor proactief issuemanagement en thought leadership.

Transdev levert innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en is binnen het Nederlandse openbaar vervoer koploper op het gebied van duurzame (elektrische) voertuigen en initiatieven. Dit sluit naadloos aan bij de doelstelling van De Issuemakers om voor organisaties te werken die positieve maatschappelijke impact hebben of willen hebben.

“Nederland staat in de komende jaren voor belangrijke mobiliteitsuitdagingen. Transdev speelt vanwege de internationale ervaring, de innovatieve slagkracht en de sterke aanwezigheid in de Nederlandse markt een belangrijke rol bij de oplossing van die uitdagingen. Om dit mogelijk te maken, willen wij nadrukkelijk deelnemen aan het publieke debat over mobiliteit en aanpalende maatschappelijke issues. De Issuemakers heeft bewezen ervaring en expertise op het gebied van maatschappelijke communicatie en is daarom een aantrekkelijke samenwerkingspartner voor ons”, aldus Gjalt Rameijer, Corporate Communicatie Manager van Transdev.

Jordi Bouman van De Issuemakers: “De maatschappelijke bijdrage van Transdev in Nederland is niet te onderschatten. Connexxion is bijvoorbeeld de grootste regionale vervoerder in Nederland. Maar de waarde van Transdev is groter dan een optelsom van de merken die het in Nederland bezit. Het bedrijf biedt in 20 landen innovatieve mobiliteitsoplossingen en vervult internationaal een voortrekkersrol op het gebied van duurzaam vervoer. Nederland is bovendien door het bedrijf aangewezen als prioriteitsmarkt. Wij gaan met trots de samenwerking met Transdev aan om hun maatschappelijke inspanningen op belangrijke issues als zero emission, zelfrijdende voertuigen en Mobility as a service nog sterker op de kaart te zetten.”

Behoefte aan advies van onze experts over jouw issue?    
Terug naar boven